Pastiquè? Sí si, ho heu sentit bé Pastissets Radioactius, no és un nom de grup de rock ni tampoc el nom de cap grup antinuclear, més aviat és fruït de la imaginació un tant peculiar, per dir-li d’alguna manera, d’uns servidors.

Ja podeu anar traient aquell davantal que teniu de l’ajuar, aquells eixugamans que vos va regalar la vostra mare per Nadal i que tal qual com us els va regalar van fer cap a l’armari i allí segueixen morts de la risa, torqueu la pols de les instruccions del forn, perquè ben aviat ens endinsarem al meravellós món de la cuina.

Aquest blog pretèn ser una eina de comunicació interactiva i divertida sobre cuina i  fato variat. Si us pensàveu que aquí aprendríem a fer esfericacions i emulsions, aneu una mica equivocats, bàsicament perquè l’equip de Pastissets Radioactius no en té idea de com fer això :-), més aviat aprendrem a cuinar tenint en compte dos restriccions molt importants: el temps i els diners. Saber què cuinar quan és final de mes i la nevera està pelada, aquest serà lo nostre repte!!

Bonvenon!

Anuncis