Sense donar-nos compte ja estem al 2012! I amb ell els nous propòsits: que si he de  deixar de fumar, que m’he d’aprimar, que si he buscar una faena millor, que si he d’aprendre klingon, que si que si…  Jo vaig començar l’any amb moltes idees per a aquest blog, però posar-les en pràctica ha estat una àrdua tasca!

Que ningú vos enganye, això de fer un blog (lo que fer és una manera de parlar, ja que està tot preparat per a que tu només t’haigues d’inscriure i després tot sigue bufar i fer ampolles) no és gens fàcil la veritat. La de botonets, opcions, menús varios i parauletes rares que hi ha, et tornes boig, després vas toquejant per aquí i per allà i dexifres coses. Els primers dies mentre m’endinsava dins del meravellós món del WordPress pensava que jo devia tindre un defecte de fàbrica que impedia al meu cervell entendre què coi era això dels blogs, les categories, etiquetes, etc. Menos mal que al final me n’he sortit mig tal qual.

De moment  el disseny del blog serà d’anar per casa, encara me queden aprendre moltes coses per a poder fer  blogtunning.  Vaig demanar l’opinió del meu primer intent de capçalera a una amiga i em va dir “bueno no està mal”, que en altres paraules volia dir “però quin trunyo es això, ni se t’ocurreixi posar-ho al blog!!!”, el segon intent va rebre la seva acceptació i es el què veieu.

Malgrat les dificultats inicials estic aprenent i xalant molt, i això era el meu pròposit quan vaig decidir tirar-me a la piscina del món dels blogs. I en breu, la primera recepta!

Anuncis