La fotografia d’aquesta recepta necessita, sens dubte, millorar. Si ara estigues a l’escola hauria tret un NN (Necessita millorar) enlloc d’un PA (Progressa Adequadament). Encara estic a anys llum d’aconseguir un PA fotogràfic!
Aquesta foto intenta reflectir un dels plats que he cuinat aquesta setmana: pasta amb cloïsses. Si esteu fins al monyo de menjar pasta amb carn picada o tonyina aquesta és una bona alternativa.
Ja voreu que és molt fàcil i ho fareu amb 0, ( Em va molta gràcia aquesta expressió zero coma: “aquell xic fa amics amb 0,” o “vaig sopar amb 0,”)
Ingredients:
- Pasta (tallarines, espaguetis,..)
- Cloïsses o tallarines
- Una ceba menuda
- Tomata
- Sal i oli
Preparació:
- Agafem una paella li tirem un xorret d’oli (a dins si pot ser!) i la posem al foc. Mentre es va calentant l’oli tallem la ceba en trossets menudets. Si sou dels que ploreu quan talleu la ceba hi ha un truquillo per a que no vos caiguen llàgrimes de cocodrilo, que consisteix en submergir la ceba en aigua i una mica de sal durant un rato. No és 100% eficaç però algo millora
- Tireu la ceba a la paella i deixeu que es vagi dorant, quan veiem que té coloret tireu les cloïsses, també ho podeu fer amb tallarines (petxines).
- Poseu una cassola amb aigua, una mica de sal i oli. Quan l’aigua arranque a bullir li tireu la pasta. La pasta pot ser seca o fresca, jo en aquest cas he utilitzat tallarines en versió seca. Si no sabeu quina quantitat heu de tirar, calculeu uns 100 gr per persona (aquesta és la mesura estàndard). Per a les cloïsses ho podeu fer igual, al voltant d’uns 100 gr per barba estarà bé, si no ho voleu tant carregat en poseu una mica menys.
- Voreu que al cap de poc rato les cloïsses s’obriran, quant estiguen obertes tirem la tomata (prèviament triturada). Per a fer la tomata podeu utilitzar un pot d’estos que vénen amb tomates senceres i triturar-les o agafar unes 5/6 tomates i ratllar-les. Deixem que la tomata faige xup-xup amb les cloïsses durant uns 8-10 min.
- En una cassola tirem la pasta juntament amb el contingut de la paella i ho remenem bé. I si està soso li posem una mica de sal
Ale bon profit !!
Deixa un comentari