Si bé l’estiu ja està a la volta del cantó i molts de natros estem immersos en l‘operació bikini o bajoca, que ara més aviat s’hauria de dir operació kamikaze, avui vos passo una recepta molt dolça i molt poc apta per a la nostra dieta.
No cal que us les mengeu totes de cop, un cop fetes les podeu guardar al congelador i traure-les per alguna ocasió especial, quan tingueu invitats a casa, etc.
Ingredients
- 200 gr de xocolate
- 100 ml de nata
- 50 gr de mantega
- Xorret de cognac o whisky
- Fideus de xocolate i fideus multicolors
Preparació
- Fonem la mantega en un casso, quan estigue fosa afegim el xocolate en trossets ( l’anem posant poc a poc) i remenem fins que aconseguir que quede líquid.
- Afegim la nata tot remenant. Podeu afegir una mica de sucre si trobeu que la mescla ha quedat poc dolça.
- Si vos agraden les trufes una mica alcoholitzades podeu posar un xorret de conyac, whisky, etc.
- Deixem que és refredi, si teniu poca paciència i voleu tastar-les tan bon punt com sigue possible, podem accelerar el procés posant el casso al congelador.
- Un cop s’ha refredat el xocolate (aneu en compte que no seus congele perque sino serà difícil donar forma a les trufes), amb l’ajuda d’una cullera farem les boles de xocolate.
- I per últim només farà falta arrebossar les trufes amb els fideus.
Deixa un comentari