Si bé l’estiu ja està a la volta del cantó i molts de natros estem immersos en l‘operació bikini o bajoca, que ara més aviat s’hauria de dir operació kamikaze, avui vos passo una recepta molt dolça i molt poc apta per a la nostra dieta.

No cal que us les mengeu totes de cop, un cop fetes les podeu guardar al congelador i traure-les per alguna ocasió especial, quan tingueu invitats a casa, etc.

Ingredients

  • 200 gr de xocolate
  • 100 ml de nata
  • 50 gr de mantega
  • Xorret de cognac o whisky
  • Fideus de xocolate i fideus multicolors

Preparació

  1. Fonem la mantega en un casso, quan estigue fosa afegim el xocolate en trossets ( l’anem posant poc a poc) i remenem fins que aconseguir que quede líquid.
  2. Afegim la nata tot remenant. Podeu afegir una mica de sucre si trobeu que la mescla ha quedat poc dolça.
  3. Si vos agraden les trufes una mica alcoholitzades podeu posar un xorret de conyac, whisky, etc.
  4. Deixem que és refredi, si teniu poca paciència i voleu tastar-les tan bon punt com sigue possible, podem accelerar el procés posant el casso al congelador.
  5. Un cop s’ha refredat el xocolate (aneu en compte que no seus congele perque sino serà difícil donar forma a les trufes), amb l’ajuda d’una cullera farem les boles de xocolate.
  6. I per últim només farà falta arrebossar les trufes amb els fideus.