Encara que no és la recepta més adequada per a aquesta època de l’any, de quant en quant li hem de donar una petita alegria al cos. I a qui no li agrada menjar unes croquetes, uns bunyolets d’abadejo, uns calamars a la romana o per exemple, uns san jacobos?. En català es dirien Sant Jacobs? Com és allò què diuen a missa: Sant Pau, Sant Pere, Sant Jacob i Sant Llom arrebossat…
Ingredients
- Pernil dolç
- Formatge
- Pa ratllat
- Ou
- Sal
1. Posem un tall de pernil dolç i damunt un tall de formatge, cadascú que trie el formatge i pernil que més els hi agrades, l’única cosa a tindre en compte és que el pernil dolç ha de ser una mica doblet no d’aquells que ja venen mig trencats.
2. Enrotllem els san jacobos
3. Cosim el san jacobo amb un palillo. Així quan el fregim no mos se desmontarà.
4. Rebossem el san jacobo, primer en ou i després en pa ratllat. Jo he utilitzat un pa ratllat amb all i julivert però el normal també serveix.
5. Ara només cal fregir-los i llestos!
febr. 15, 2013 @ 06:30:36
Mig any més tard però ara ho veig!!!! Quina pinta!!!! Segueix amb les receptes Anna que fan goig!!!