Després d’un temps d’inactivitat torno amb una altra recepta que té l’hojaldre com ingredient bàsic i primordial! Ja voreu que aquesta recepta no té cap misteri i és un bon recurs per si voleu fer algo de pica-pica orginal i no gaire laboriós.


Ingredients

  • Un full d’hojaldre
  • Pernil dolç
  • Formatge (tipo tranchetes)
  • 1 ou
  • Orenga

Preparació

  1. Estirem el full d’hojaldre en una superfície plana, damunt del full d’hojaldre posem una capa de pernil dolç i una altra de formatge, de manera que tot quede ben cobert de pernil dolç i formatge.

  2. Per una punta comencem a enrotllar la massa de full amb el pernil i el formatge tipo canutillo fins a arribar a la meitat del full, fem lo mateix amb l’altra meitat. Mos ha de quedar dos canutillos del mateix tamany enganxats pel mig.

  3. Tallem el full en trossets de 2-3 cm

  4. Posem un full de paper de forn a una safata, col·loquem les palmeretes i les untem amb ou (prèviament batut). Per a pintar les palmeretes podem utilitzar un pinzell, una mica de paper o en lo dit.

  5. Posem una mica d’orenga damunt les palmeretes i les posem al forn a 180ºc durant uns 15-20 min. Acabades de fer són delicioses!!

Les palmeretes acabes de sortir del forn!!

Intentant fer una foto decent de les palmeretes de pernil dolç i formatge ;-)!!