Després d’un temps d’inactivitat torno amb una altra recepta que té l’hojaldre com ingredient bàsic i primordial! Ja voreu que aquesta recepta no té cap misteri i és un bon recurs per si voleu fer algo de pica-pica orginal i no gaire laboriós.
Ingredients
- Un full d’hojaldre
- Pernil dolç
- Formatge (tipo tranchetes)
- 1 ou
- Orenga
Preparació
-
Estirem el full d’hojaldre en una superfície plana, damunt del full d’hojaldre posem una capa de pernil dolç i una altra de formatge, de manera que tot quede ben cobert de pernil dolç i formatge.
-
Per una punta comencem a enrotllar la massa de full amb el pernil i el formatge tipo canutillo fins a arribar a la meitat del full, fem lo mateix amb l’altra meitat. Mos ha de quedar dos canutillos del mateix tamany enganxats pel mig.
-
Tallem el full en trossets de 2-3 cm
-
Posem un full de paper de forn a una safata, col·loquem les palmeretes i les untem amb ou (prèviament batut). Per a pintar les palmeretes podem utilitzar un pinzell, una mica de paper o en lo dit.
-
Posem una mica d’orenga damunt les palmeretes i les posem al forn a 180ºc durant uns 15-20 min. Acabades de fer són delicioses!!
Les palmeretes acabes de sortir del forn!!
Intentant fer una foto decent de les palmeretes de pernil dolç i formatge ;-)!!
abr. 04, 2012 @ 20:18:45
Quina bona pinta que fan!!!! Ara he descobert com s’ha de fer perquè surtin totes iguals… amb el que m’agrada la pasta fullada rellena és una manera més original de fer-ho, ideal per quedar bé 😉
abr. 05, 2012 @ 09:29:39
Gràcies Marta!!! No se si te’n recordes però vas ser tu qui em va introduïr al món de la pasta fullada. Aquesta recepta és una forma divertida de cuinar la pasta fullada, perfecta per si tens que organitzar algun petit esdeveniment ( per exemple: inaugurar una casa) i vols quedar com una reïna!!